Tekst

GePeCa schrijft, corrigeert en redigeert voor zowel gedrukte als online media en heeft ruime ervaring als notulist.

Artikelen

GePeCa schrijft o.a. artikelen voor De Stentor, maar ook voor business to business bladen.

webteksten

Webteksten

Websteksten schrijven is weer een hele andere tak van sport die wij onder de knie hebben. Websteksten zijn vooral korter en wat erg belangrijk is, ze zijn geoptimaliseerd om goed gevonden te worden op het internet.

Technische teksten

Bij technische teksten gaat het vaak m brochures, gebruiksaanwijzingen, handleidingen of persberichten. Om deze teksten goed te kunnen schrijven, werken we samen met een ervaren ingenieur die de basisprincipes blootlegt, waarna er een goedlopende tekst van wordt gemaakt, een tekst die ook inhoudelijk klopt.

Correctie en redactie

Is je tekst is op zich goed, maar weet je niet zeker of hij in foutloos Nederlands is geformuleerd?
GePeCa corrigeert teksten zoals brieven, handleidingen en webteksten op grammaticale fouten, spelfouten en interpunctiefouten. Ook het redigeren van deze teksten is mogelijk. De tekst wordt dan ook nagekeken op o.a. zinsbouw en leesbaarheid.

Notulen

GePeCa heeft ruime ervaring in het notuleren van diverse soorten vergaderingen, zoals raads- en commissievergaderingen, bestuursvergaderingen, aandeelhoudersvergaderingen, ledenvergaderingen en hoorzittingen.
In overleg wordt op locatie genotuleerd of op basis van een aangeleverd geluidsbestand. De verslagen worden woordelijk of samenvattend uitgewerkt.

Voor het sneller uitwerken van geluidsbestanden hebben wij WordGom ontwikkeld. Hiermee is geen muis of voetpedaal meer nodig om te wisselen tussen de Gomplayer en het Wordbestand.
Meer informatie over WordGom.

Heb je een artikel, een webtekst, notulen of bijvoorbeeld een nieuwsbrief nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.