Web

Ben je toe aan een (nieuwe) website, maar weet je niet hoe je moet beginnen?
Bij ons heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt je website laten maken en door ons laten onderhouden, maar misschien wil je je website zelf bijhouden of leren zelf een website met WordPress leren maken.

een website laten maken

Een website laten maken

GePeCa ontwikkelt smaakvolle, effectieve en gebruikersvriendelijke websites tegen een aantrekkelijk tarief. Het is vanzelfsprekend dat deze goed vindbaar is. Natuurlijk hoort de aanvraag en afhandeling van domeinregistratie en bemiddeling bij webhosting ook tot het pakket. Lees meer over het laten maken van een website…

Zelf je site onderhouden

Als je ervoor kiest je site zelf bij te houden, ontvang je van ons een duidelijke uitleg en een WordPresshandleiding.
Heb je behoefte aan meer uitleg? Dan kun je je kunt je ook aanmelden voor de training Onderhoud je eigen website met WordPress.

Cursus WordPress

Deze cursus wordt met enige regelmaat gegeven via de Volksuniversiteit Zwolle. We beginnen we bij de basis; het installeren van WordPress. Verder leer je tekst en beeld toe te voegen en de opmaak van je site te wijzigen. Ook komen allerlei toevoegingen zoals contactformulieren of socialmedia-iconen aan de orde.
Na deze cursus kun je zelf een WordPress website maken en bijhouden.lees meer over de cursus WordPress.

Digitale nieuwsbrieven

GePeCa kan zowel de tekst en de opmaak als het verzenden van je digitale nieuwsbrief. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de basistekst aanleveren, maar het is ook mogelijk dat GePeCa interviews afneemt en publiceert. Lees meer over digitale nieuwsbrieven.

Workshop digitale nieuwsbrieven maken met Mailchimp

Leer in twee avonden hoe je een mooi opgemaakte digitale nieuwsbrief kunt maken en versturen via Mailchimp. Lees meer over de workshop digitale nieuwsbrieven maken.