Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer is erg belangrijk voor je WordPress website, denk maar aan eens aan de updates die je regelmatig moet doorvoeren, maar ook is het goed om regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen. Vaak kijken website-eigenaren echter te weinig naar hun website om, soms omdat ze er niet bij stilstaan dat onderhoud nodig is of omdat het aan tijd ontbreekt.

Updates

Er komen regelmatig updates van WordPress uit. Deze zijn van belang voor de veiligheid van je site, je wilt natuurlijk niet dat die wordt gehackt. Bij updates kan het ook gaan om verbeteringen van het systeem of het herstellen van bugs.

WordPressonderhoud

Voor € 25,00 per maand exclusief btw zorgen wij dat je website altijd onder de meeste recente versie van WordPress draait en updaten we je plugins en thema’s. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een recente back-up beschikbaar is voor als er iets misgaat. Ook kleine wijzigingen aan je inhoud zijn inbegrepen.

Onderhoud en beheer van je WordPress website

Websitebeheer

Heb je naast het onderhoud van je site ook behoefte aan iemand die ondersteuning biedt en bijvoorbeeld pagina’s plaatst of wijzigt, een contactformulier instelt of een nieuwe plugin toevoegt? Dit is mogelijk vanaf € 35,00 per maand, afhankelijk van je wensen. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.